CAFETARIA OUDWIJK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1715 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Oudwijk. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 18:08 Was heerlijk en goed warm
7 jun 2024 om 21:11 Zou 20-45 min duren, maar kwam helaas pas anderhalfuur later aan. Eten was dan weer wel lekker, en warm, alleen was er mayonaise vergeten (en kreeg ik dan weer iets wat ik niet had besteld)
31 mei 2024 om 10:55 Ontzetttend lekkere Kapsalon Gyros, zoals altijd!
28 mei 2024 om 21:09 The food took 2 hours to arrive, it said it'd take 50 minutes. I ordered a big portion but it was really small, not sure if they just gave me the wrong size or this is just what the big portions look like. And the meat wasnt seasoned well, tasted odd
26 mei 2024 om 21:17 Eten was niet warm en saus zat er niet bij
21 mei 2024 om 19:59 Kwaliteit was goed, maar we hadden Kingsize gyros besteld maar kregen een kleine variant. Dat was wel jammer :(!!
17 mei 2024 om 10:20 Ik bestel meestal pita bifteki.,maar daar zaten eerst 4 gehakt schijfjes in, toen 3,en als ze er maar twee in gaan doen koop ik voortaan ergens anders.!!!!
9 mei 2024 om 21:17 Voor herhaling is dit zeker de moeite waard (halve kip) erg lekker en niet onbelangrijk, warm.
7 mei 2024 om 6:39 zoals ik gewend ben was het weer heerlijk mijn patat giros
6 mei 2024 om 20:06 Lekker
4 mei 2024 om 21:41 Bezorgtijd zou tussen de 25 en 45 min zitten heb uiteindelijk 2,5 uur moeten wachten. Het eten was prima
29 apr 2024 om 21:46 Slappe patat, hele brokken ui in de speciaalsaus en niet heel erg warm. Bezorging was prima op tijd