CAFETARIA OUDWIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1676 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Oudwijk. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 20:55 Lekkere friet. Grote portie met mayonaise in een apart bakje. Broodje kroket en lianboutje waren ook goed. Alles goed warm en op tijd bezorgd.
26 feb 2024 om 11:30 top
25 feb 2024 om 19:52 Bij snackbar Oudwijk weet je dat het altijd lekker is. Friet zoals het hoort met goede snacks en een ruime variatie om uit te kiezen.
24 feb 2024 om 11:54 Heerlijke warme friet en top gyros. Loeiheet toen ik het ontving
20 feb 2024 om 8:39 Eten was op tijd maar helaas KOUD!
16 feb 2024 om 19:35 Eindelijk eens knapperige raspatat. Wel wat aan de prijs voor twee personen vond ik
9 feb 2024 om 11:29 De beste kapsalon!
29 jan 2024 om 9:55 Was lekker en vooral warm!
9 jan 2024 om 11:20 We order regularly with this restaurant. We are mostly very happy with the order. This time the fries were a bit on the cold side, so they were okay but not great. Rest was very good. I tried the korean chicken for the 1st time. I liked it!
7 jan 2024 om 22:24 TIP: bestel via hun website! Bezorging was 2 uur. Gebeld naar het restaurant, ze heeft uitgelegd dat zij geen invloed hebben op de bezorging via thuisbezorgd. Patat en kroket waren wel nog warm en prima
22 dec 2023 om 10:27 Ruim een uur gewacht op koude, niet doorbakken friet. Jammer.